Christien van Duinen

05-12-2015 12:26
Na de geboorte van ons derde kindje, wilde ik net als bij de twee oudsten weer borstvoeding gaan geven. Bij hun had ik melk in overvloed, dus ik ging er vanuit dat het allemaal van zelf zou gaan.
De voeding kwam na een paar dagen meteen goed op gang en onze zoon groeide goed. Maar het aanleggen en drinken bleef mij enorm pijn doen. Ik begon behoorlijk tegen de voedingen op te zien! Daarnaast spuugde hij elke keer bloed terug na een voeding. Hij was er niet misselijk van, maar ik maakte mij hier zorgen om.
Kortom, een dilemma. Mijn kraamhulp kende Geerte en was alleen maar lovend over haar. Zij zocht contact en legde het probleem voor.
Geerte gaf wat adviezen wat we eerst konden proberen. Maar toen bleek dat een bezoek toch echt nodig was, kwam ze meteen de volgende dag. Geerte stelde vast dat onze zoon last had van een verborgen tong- en lipriempje. Ze gaf hier informatie over en een adres waar ik diezelfde dag heen kon om te klieven. Dit heeft enorm geholpen!

Naast haar bruikbare adviezen, is Geerte ook een rustig en een prettig persoon, ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. Ik had het gevoel dat ze me echt serieus nam, wat ik bij een eerdere lactatiedeskundige (tijdens de kraamperiode van onze oudste dochter) heb gemist.

Geerte bedankt voor je hulp en aandacht! Groeten, familie van Duinen